Ανακοίνωση επιλεγέντων και τοποθετήσεων για τη Διδακτική Άσκηση.

Επισυνάπτουμε τον πίνακα με τα ονόματα των επιλεγέντων για τη Διδακτική Άσκηση φοιτητών/τριών της Φιλοσοφικής Σχολής για το εαρινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2023 - 2024. Στον πίνακα αναγράφονται οι Α.Μ. των φοιτητών/τριών, όπως και τα σχολεία τοποθέτησης. 

Όσοι/ες έχουν επιλεγεί και τοποθετηθεί θα πρέπει να παρακολουθήσουν υποχρεωτικά τις παραδόσεις για το μάθημα της Διδακτικής Άσκησης στο Ρέθυμνο, με πρώτη παράδοση την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου στο Αμφιθέατρο Γ και ώρα 11:30π.μ. (έως 14:30μ.μ.) – οι παραδόσεις λαμβάνουν χώρα κάθε Δευτέρα (08:30-11:30) και Τετάρτη (11:30-14:30) στο Αμφιθέατρο Γ.

Επιπλέον, όσοι/ες έχουν επιλεγεί θα πρέπει να κάνουν εγγραφή στη σελίδα του μαθήματος της Διδακτικής Άσκησης στο eLearn.

Παρακαλείστε να παρακολουθείτε τις ανακοινώσεις του μαθήματος διότι, λόγω της κατάληψης, δε γνωρίζουμε ακόμη αν η συνάντηση της Τετάρτης 28 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά ή με φυσική παρουσία στο αμφιθέατρο.

Επικοινωνία σε περίπτωση ανάγκης και μόνον στο email της Διδακτικής Άσκησης: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Εκ μέρους της ομάδας της Διδακτικής Άσκησης

ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΠΙΛΕΓΕΝΤΩΝ ΕΔΩ