Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι πλέον η διάθεση των λογαριασμών (άδειες Microsoft Office365) θα επεκταθεί στο σύνολο των προπτυχιακών, μεταπτυχιακών και διδακτορικών φοιτητών του Πανεπιστημίου Κρήτης.

Για τη διάθεση αδειών Microsoft Office365 στους φοιτητές 1ου και 2ου έτους σπουδών, η καταχώριση των ενδιαφερομένων φοιτητών/τριών  στην πλατφόρμα της Microsoft θα πραγματοποιηθεί από στελέχη του ΚΥΥΤΠΕ κατόπιν αποστολής αιτήματος στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Οι φοιτητές του 1ου & 2ου έτους που δεν έχουν ενεργοποιήσει τον λογαριασμό τους, στο εξής για να παραλάβουν τα στοιχεία πρόσβασης θα πρέπει να απευθυνθούν στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Υπενθυμίζουμε ότι υπάρχουν οδηγίες εγκατάστασης στον παρακάτω σύνδεσμο στην ιστοσελίδα του ΚΥΥΤΠΕ (Εγχειρίδια του Office365):

https://ict.uoc.gr/index.php/el/ypostiriksi/egxeiridia

Για προβλήματα εγκατάστασης και αφού δείτε τις οδηγίες μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο 2810-393312 καθημερινά 08:00-16:00, είτε με email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..