Ενημερώνουμε τους φοιτητές και τις φοιτήτριες του Τμήματος ότι τις προσεχείς ημέρες θα αναρτηθούν στην πλατφόρμα τηλεκπαίδευσης που χρησιμοποιεί κάθε μάθημα, καθώς και στο classweb των μαθημάτων, όλες οι σχετικές ανακοινώσεις  για τις δηλώσεις συμμετοχής στις εξετάσεις των μαθημάτων του Τμήματος Φιλοσοφικών και Κοινωνικών Σπουδών. Στα μαθήματα που θα εξεταστούν γραπτώς δεν χρειάζεται να κάνετε κάποια δήλωση αλλά θα πρέπει να έχετε εγγραφεί στην πλατφόρμα του μαθήματος που θα γίνει η εξέταση.


Οι εξετάσεις των μαθημάτων του Τμήματος Φιλοσοφικών και Κοινωνικών Σπουδών για την εξεταστική περίοδο Σεπτεμβρίου του ακαδημαϊκού έτους 2020-2021 θα διενεργηθούν εξ αποστάσεως.

Η εξεταστική περίοδος ξεκινά την Δευτέρα 30 Αυγούστου και τελειώνει το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου.

Σας παρακαλούμε να δείτε:

(α) το Ενημερωτικό σημείωμα για την προστασία των προσωπικών δεδομένων τους όρους και τις οδηγίες

(β) το Πρόγραμμα των εξετάσεων των μαθημάτων του Τμήματος Φιλοσοφικών και Κοινωνικών Σπουδών (όπου αναφέρεται ο τρόπος εξέτασης) (ενημερώθηκαν τα μαθήματα της κ. Τσινόρεμα)

(γ) τον Κανονισμό εξ αποστάσεως εξετάσεων στο Τμήμα Φιλοσοφικών και Κοινωνικών Σπουδών.

Κάθε διδάσκων /ουσα θα σας ενημερώσει για τον τρόπο δήλωσης συμμετοχής στις εξετάσεις του μαθήματός του/της. Η δήλωση  στα μαθήματα με προφορική εξέταση είναι απαραίτητη για τεχνικούς και οργανωτικούς λόγους και είναι προϋπόθεση για να γίνετε δεκτές/οί στην εξέταση. Στα μαθήματα που θα γίνουν με γραπτή εξέταση μέσω του e-learn δεν χρειάζεται δήλωση, αρκεί να είστε εγγεγραμμένοι στην σελίδα του μαθήματος στο e-learn.

Οι διδάσκουσες και διδάσκοντες του Τμήματος θα εκδώσουν ειδικότερες ανακοινώσεις σχετικά με την εξέταση των μαθημάτων τους.

Στην περίπτωση που αδυνατείτε να συμμετέχετε σε εξ αποστάσεως εξέταση καλείστε να ενημερώσετε πριν την έναρξη της εξεταστικής περιόδου με ηλεκτρονικό μήνυμα (μέσω του ιδρυματικού σας λογαριασμού) τη γραμματεία του Τμήματος.