Ενημέρωση για τις εξετάσεις περιόδου Σεπτεμβρίου ακαδημαϊκού έτους 2019-20
του Τμήματος Φιλοσοφικών και Κοινωνικών Σπουδών


Ενημερώνουμε τους φοιτητές και τις φοιτήτριες του Τμήματος ότι μέχρι την Παρασκευή 28.8.2020 θα έχουν αναρτηθεί όλες οι σχετικές ανακοινώσεις  για τις δηλώσεις συμμετοχής στις εξετάσεις των μαθημάτων του Τμήματος Φιλοσοφικών και Κοινωνικών Σπουδών. Οι ανακοινώσεις των μαθημάτων που εξετάζονται την πρώτη εβδομάδα της Εξεταστικής Σεπτεμβρίου θα αναρτηθούν μέχρι τα μέσα της τρέχουσας εβδομάδας. Στα μαθήματα που θα εξεταστούν γραπτώς δεν χρειάζεται να κάνετε κάποια δήλωση αλλά θα πρέπει να έχετε εγγραφεί στην πλατφόρμα του μαθήματος που θα γίνει η εξέταση.


Οι εξετάσεις των μαθημάτων του Τμήματος Φιλοσοφικών και Κοινωνικών Σπουδών για την εξεταστική περίοδο Σεπτεμβρίου του ακαδημαϊκού έτους 2019-2020 θα διενεργηθούν εξ αποστάσεως.

Η εξεταστική περίοδος ξεκινά την Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου και τελειώνει το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου.

Σας παρακαλούμε να δείτε:

(α) το Ενημερωτικό σημείωμα για την προστασία των προσωπικών δεδομένων τους όρους και τις οδηγίες

(β) το Πρόγραμμα των εξετάσεων των μαθημάτων του Τμήματος Φιλοσοφικών και Κοινωνικών Σπουδών (όπου αναφέρεται ο τρόπος εξέτασης)

(γ) τον Κανονισμό εξ αποστάσεως εξετάσεων στο Τμήμα Φιλοσοφικών και Κοινωνικών Σπουδών.

Κάθε διδάσκων /ουσα θα σας ενημερώσει για τον τρόπο δήλωσης συμμετοχής στις εξετάσεις του μαθήματός του/της. Η δήλωση είναι απαραίτητη για τεχνικούς και οργανωτικούς λόγους και είναι προϋπόθεση για να γίνετε δεκτές/οί στην εξέταση. 

Οι διδάσκουσες και διδάσκοντες του Τμήματος θα εκδώσουν ειδικότερες ανακοινώσεις σχετικά με την εξέταση των μαθημάτων τους.

Στην περίπτωση που αδυνατείτε να συμμετέχετε σε εξ αποστάσεως εξέταση καλείστε να ενημερώσετε πριν την έναρξη της εξεταστικής περιόδου με ηλεκτρονικό μήνυμα (μέσω του ιδρυματικού σας λογαριασμού) τη γραμματεία του Τμήματος.